Değişiklik!- Olağan Genel Kurul – 2020

Sevgili Üyelerimiz,

26.03.2020 ve 22.04.2020 günleri Ege Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Konferans salonunda yapılması planlanan Olağan Genel Kurul Toplantısının İçişleri bakanlığının 16.03.2020 tarihinde yaptığı ” Sivil Toplum Kuruluşlarının (Dernek, vakıf ) genel kurulları ve Sivil Toplum Kuruluşlarının eğitimler dâhil insanları toplu olarak bir araya getiren her türlü toplantı ve faaliyetleri (icra-i zorunluluk gerektiren yönetim faaliyetleri hariç) 16.03.2020 pazartesi saat 24:00 itibariyle geçici olarak ertelenecektir” duyurusu üzerine ileri bir tarihe ertelenmiştir.

Farmasötik Biyoteknoloji Derneği Yönetim Kurulu Adına

Dernek Başkanı